Začítaj sa

Mesačník za mesiac Apríl

Uff, ani neviem kde začať tento mesiac bol plný všetkého čo som nečakala. Oslávila som svoje 18 narodeniny s bolesťou v ústach po bolestivom zákroku u zubára s uzdičkou.

Ale mimo toho to bol veľmi pekný čas. Aj moja oslava s prekvapením bola veľmi milá a vážim si ju …, ale nie je to pre mňa. V tomto období veru nie. (som kus viac introvert ako kedykoľvek predtým)

Píšem vám to preto, aby ste sa necítili zle ak by ste niečo podobné zažili. Ja som už pochopila, že je to zbytočný smútok a trápenie. Jednoducho niekedy vám chcú ľudia spraviť radosť, ale neodhadnú to, aj keď si myslia, že budete mať radosť. Ale vážne som bola vďačná.

Počasie mi tento mesiac len komplikovalo. No viete bláznivý apríl. 😛 Zrovna cez víkendy keď som potrebovala neodkladne fotiť vždy bolo sychravo. A článok o ktorý išlo sa automaticky presunul do mája.

Musím sa spýtať kto to pozná? 😀 Mimo toho som senzitívna asi na všetko. Nie len, že mám citlivú pokožku, ale aj vnímanie všetkého ostatného. Silnejšie vnímam aj obyčajnú vec ako je zmena počasia. Ako väčšina ľudí som vtedy občas viac unavená a bolia ma kolená a kotníky s ktorými mám dlhodobý problém už navždy. A tot silnejšie vnímanie je občas super, ale dosť to vie zavážiť aj na psychiku. A to už je kus o inom.

Ak to máte podobne dajte mi prosím vedieť, že nie som jediná.

Mimo toho, že som nemala skoro žiaden voľný čas sa blížila aj Veľká noc počas, ktorej som bola doma až v nedeľu večer. A keď sme boli preč jeden jediný z tých dní bol skutočne krásny celý ako bol. Koľko málo stačí ku šťastiu, keď ste s tým koho ľúbite :).

Počas tohto mesiaca som opäť nestihla toľko koľko som chcela, ale to nevadí. Dobehneme to cez leto nebojte sa. Už čoskoro. Ale dlho očakávaný postup na šperky zo živice som dokončila a dala von. Nájdete v ňom aj rady ako predísť chybičkám krásy.

Tiež som vám ukázala aj tento hebučký svetrík, ktorý mám v spolupráci od lubeznosti. Mrknite k nej na sashe či na ig. Klárka je mladá dvojmamina so šikovnosťou v rukách. A tento svetrúch by som si u nej rozhodne kúpila aj keby to nie je spolupráca.

Achhh a tieto sponky. Veľmi ma bavia a dajú sa zakúpiť v malom množstve aj na sashe.sk keby ste chceli kuk.

Ďakujem, že ste si prečítali tento článok, aj ked výchadza neskôr ako mal. Nemala som ten pravý zápal a čas na to napísať ho skôr a občas mi dá zabrať si pospomínať čo všetko sa dialo, keď to nerobím ako zvyčajne počas mesiaca. 🙂

Mima