Začítaj sa

Mesačník za Marec

Marcová hudobná srdcovka je za mňa tu ak by ste chceli dosť ma baví 🙂

Marec bol veľmi náladovo aj fyzicky náročný mesiac a aj keď viem, že takých bude viac dúfam, že nie. Dúfať môžem, je to malé upokojenie mojej duše.

Prvý týždeň som strávila na dovolenke o ktorej som vám občas niečo hodila do stories. Z dovolenky som si odniesla cca 60 m látok, takže odteraz už snáď nekupujem a čoskoro vám ich aj ukážem na mojom mimymajtslaskouu .

Ps. viem, že budem „nútená kúpiť minimálne na objednávky, kolekcie, ktoré chystám v 4. ročníku. Už sa to blíži dalšia kolekcia vrámci školy + bude ešte jedna maturitná práca, ale to až od septembra.

Dala som druhú šancu tejto suknici a verím, že mi bude robiť radosť aj keď z toho zloženia nie som nadšená, ale zatiaľ je fajn

Na MDŽ som dostala kvietky

Tesne pre dochdom na dovolenku mi prišiel balíčisko látok z mojej novej spolupráce s goldea.sk a čoskoro tvoríme :).

Vyšiel dlho chystaný a očakávaný článok s PDF. kartičkami

A táto rajčinová je moja naj naj naj ? Aká je tá vaša

Začala som pre vás chystať nové diy na, ktoré som sa dlho chystala. živica mi veru dala zabrať a budem skúšať ešte jeden pokus, ale to len aby som mala viac skúseností, ktoré vám môžem predať aby ste neopakovali moje chyby.

rozbila som vázu z tejto mojej sušenej trávy

Počas marca som bola na praxi u Julky so značkou heavenly.sk v Bratislave a po týždni praxe u nej a prespávania u mojej skvelej kamarátky tu jej jej blog, som sa cítila tak o 10 rokov staršia.

Veľa vecí od vtedy vidím inak, veľa som pochopila najmä pohľad na to ako začnú bývať mladý ľudia po odchode od rodičov, ako to cca funguje, aj keď viem, že je to individuálne dodalo mi to ešte viac chuti do toho pripraviť sa na toto obdobie najlepšie ako viem. A urobiť to tak ako chcem a plánujem. Ďakujem za to.

Ak sa budete raz rozhodovať tak sa rozhodnite ako to cítite a nie ako vám druhý hovoria, ja si o to viac držím svoj plán, lebo každý kto to tak urobil a koho som sa pýtala mi povedal, aj keď spadneš, to nevadí zdvihneš sa a ideš daľej. Svoje chyby, svoje rozhodnutia si tovoríš ty sama.

A ešte som vám opäť pripomenula moje pohľadnice a tento štýl fotiek som neskutočne dlho cchela urobiť Aaach!

24.3. Sme mali vrámci školy v Galerii M. A. Bazovského v Trenčíne prehliadku našich modelov. Nie sú tam všetky moj tuším ani jeden, ale nevadí ja vám ukážem, ale len tie čo su zatiaľ hotové, keď´tak v budúcom mesačníku 🙂

Pred pár dňami som vydala článok s diy postupom ako na recyklovaný ručný papier

Ak ste sa dočítali až sem od srdca vám ďakujem a teším sa na vás pri najbližšom diy.

S láskou Mimy