O mojej značke, Uncategorized

Koniec a začiatok.

Rozhodla som sa zdieľať svoju cestu značky viac a preto budem písať články na túto tému nie len na web značky, ale aj tu na môj diy blog. Dúfam, že to oceníte. 🙂

Je to tu! Konečne som ukončila štúdium strednej školy. Najlepšie a najťažšie 4 roky po všetkých stránkach. Psychicky som sa stihla zosypať a aj poskladať a som ešte silnejšia! A to čo príde teraz bude ešte lepšie, aj keď viem, že to nebude jednoduché.
Celé leto som sa dovzdelávala, kus oddychovala a aj keď som sa snažila šiť, moc mi to nebolo dopriate a teraz ku koncu sa konečne niečo deje aj pod šijacím strojom a nie len za notebookom.
Ps. Dopriala som si jedenom nový stroj, ale o tom nabudúce.


Počas maturít som vytvorila kolekciu Folk o ktorej nájdete na sashe aj celý článok. Kolekciu som si vysnila a podľa možnosti aj užila. Bolo veľa sĺz, veľa zeleného čaju, darkmilk čokolády a minimum spánku. Za toto všetko som vďačná a veľa mi to dalo, ale poďme už do prítomnosti. Modeli z kolekcie nájdete v mojom sashe obchodíku kuk tu. A určite bude aj pokračovanie 🙂

Začínam nový život … v novom meste s novými, ale aj starými ľuďmi. Presťahovala som sa s priateľom do malého podnájmu a aj keď mám na šitie menej miesta ako v mojej detskej izbe cítim sa omnoho lepšie ako kedykoľvek predtým. Nastúpila som do novej práce a popri nej som konečne tu.

A asi sa pýtate …


Čo čaká Mimy Majt s láskou?
Skvelou správou je, že bude o kus viac času na zákazkové šitie ako bolo doteraz keďže študijné veci ma čakajú už len tak pre samú seba. A to je ten najlepší pocit. Joj, som na seba preveľmi hrdá!
Počas posledných mesiacov som mala možnosť vyskúšať si rôzne situácie a nie všetky boli šťastné, ale veľa ma naučili. Veľa som premýšľala a hľadala som spôsob ako prestaviť a dostať moju značku na určitú úroveň, ktorú chcem rozvíjať čo to pôjde. Ešte to nie je úplne finál, ale už skoro.
Preto je hlavným bodom dotvoriť ako si správne rozložiť prácu, tak aby ma to čo najviac bavilo, ale aj uživilo. Chcem, aby moja láska k tomuto remeslu mohla o to viac rásť a rozvíjať sa.
Mimo iného zákazky na mieru sú otvorené a podľa množstva a dopytu sa bude odzrkadľovať aj čas prípravy.
Autorské modeli vašich snov a základné kúsky v podobe sukňových nohavíc, blúzky či sukne?
Veľa som premýšľala a najviac si želala nastaviť celú moju tvorbu do určitých medzníkov. Jedným je tvorba autorských modelov a druhým je pár základných kúskov. Takým kúskom sú aj sukňové nohavice Elizabeth …

Teším sa z vašej lásky k nohaviciam, ale potrebujem sa venovať aj autorským kúskom. Preto som sa rozhodla, že to budem musieť správne rozložiť, aby moja tvorba bola na toľko rôznorodá, aby ma aj napĺňala.

V jednom období som šila len nohavice a dosť ma to zahltilo. Tvorba ma menej bavila a viac mi uškodila ako pohľadila dušu. Chcem rozvíjať svoju kreativitu a talent , ktorý mám tak aby ma aj čo najviac uživil. 


Veľkou novinkou je rezervácia skíc! Na tento deň som tak dlho čakala, že ani neverím, že to tu píšem. Tieto skice si môžete už teraz rezervovať na instagrame, ale pokúsim sa priebežne ich vždy uviesť do článku aj sem, aby ste mali na oboch stranách rovnakú šancu si uchmatnúť svoj vysnívaný model.


Čo bude najbližšie skladom?
Na sklade mám pár kúskov, ktoré nájdete v ponuke už dnes, ale môžete sa tešiť na kúsky z kolekcie Empír, ktoré budem čoskoro fotiť.

Určite pribudnú nové základne kúsky, ktoré sa skvele hodia do základného šatníka a spestria každý šatník, ale doplnia aj kapsulový šatník. Môžete sa tešiť na nové jedinečné blúzky, sukne, sukňové nohavice Elizabeth, zavinovacie topy Klára či novinky v podobe doplnkov zo zvyškového textilu.

Kde ma budete môcť stretnúť osobne?
Pokiaľ ste z východu blízko Popradu môžeme si dať aj osobné stretnutie. Poprípade ak by som mala cestu do určitej oblasti (na západ chodím veľmi často keďže z tadiaľ pochádzam) môžeme sa dohodnúť. Som otvorená takýmto stretnutiam. 🙂
Čo sa týka trhov určite plánujem nejeden trh, ale najskôr asi až sashe v tržnici na jar? Určite dám vedieť vopred.


Teším sa na vás, na všetko čo ma čaká a tiež aj na nové autorské kúsky, ktoré pre vás pripravujem už čoskoro!
S láskou Mimy Majt s láskou