Začítaj sa

Mesačník za December a Január

Tak vás Vítam v novo roku u mňa na blogu. Viem, tento článok som plánovala skôr, ale žiaľ píšem ho začiatkom februáru. Verím, že mi to odpustíte. Koniec minulého roka bol v znamení klauzúr, ktoré som dokončovala. Snažila som sa spraviť aj pár mojich predsavzatí čo postíham do konca roka, ale nie všetky som stihla. Neboli to ľahké chvíle a ani extra milé. Nebudem vám tu písať rozprávky, jednoducho posledný mesiac a pól bol veľmi náročný, ale už sa to lepší.

Známky som síce nestihla úplne opraviť, ale ja stále vravím, že známky nie sú všetko. Tak isto aj vodičák dala som zatiaľ 2/3 a „chválim“ sa tu tým práve preto lebo nikto o tom nehovorí a ja som sa skoro cítila zle. A chvíľu na to mi niekoľko ľudí povedalo, že to tak nie je!

Veď po zlom príde lepšie? No nie 😀

Začínam pre vás chystať veľa nového. Koncom roka presne 31.12. som pridala do ponuky aj tieto chockeri. A ešte vám dlžím aj postup na ne, len stále nie je dokončení. 🙁

V tomto roku sa vám môžem pochváliť už aj tým, že ma čaká príprava už aj spoluprác vďaka ktorým vám budem môcť ukázať niekoľko postupov. Zatiaľ nebudem prezrádzať, ale už teraz som nesmierne vďačná za túto možnosť. Veľmi som dúfala, že sa nejakej dočkám, lebo uživiť blog a môj obchodík popri škole a len maličkej brigáde je celkom problém. Najmä keď si šetrím aj na techniku a vybavenie. Na mojom patreone zatiaľ nemám patrónikov, ktorí by ma podporovali kuk tu.

A koncom roka sa mi ešte podarilo zohnať vysnívaný svetrík a je aj secondhand. Čoskoro vám ukážem veľkú novinku a chcela by som o tom spraviť aj článok a podeliť sa s vami o to o kus viac.

Ale zatiaľ sa lúčim a prajem vám dobrý čas 🙂

Mima