Začítaj sa

Mesačník za mesiac november

Asi ani jeden mesiac za posledného pol roka mi neutiekol tak rýchlo ako tento. Nič nestíham a v ničom nemám poriadok už ani len na pracovnej ploche na počítači. To je moje zistenie na tieto mesiace. A kedže sa všemocne snažím všetko dobehnúť a dorobiť si a to čo nechcem dorobiť ide preč z domu je to celkom boj.

Tieto bojové podmienky som si v podstate vytvorila ja pred pár rokmi kedy sa mi to celé neviem z akého dôvodu v hlave uložilo ako … na toto potrebujem čas a nápad odišiel. Viem toto sa deje ľudom po celom svete ako ako som sa dočítala v knížke Veľké kúzlo určite si ju prečítajte, má to aj svoje opodstatnenie a keď ńápad odíde už sa jednoducho nevráti a vtedy danú vec treba zabaliť.

Tak momentálne stále balím a ukončujem neukončené veci. Aj u mojich blogov to často krát funguje tak, že keď ńiečo nevyjde von má to len dva dôvody, nevyšlo to alebo potrebujem kus času a ono to pôjde. Občas to nikdy nedokončím, ale to je ten prípad keď nápad odíde ktovie ku komu druhému.

Tak magický a chaotický úvod by bol ale poďme sa pozrieť čo sa za tieto týždne dialo.

Na začiatku mesiaca som zvládla malé ťažké obdobie, neskôr na to som mala súvislú prax kde som dokončila dva kúsky z mojej novej a pripravovanej kolekcie s jesennou a retro tématikou.

Na Instagrame bola súťaž o túto čelenku zo spolupráce s odjaniceajejsestry

Opäť ma budú čakať klauzúry a úplne ma to odrovnalo, lebo pôvodne sme mali mať iné zadanie a materiál ako papier … ako materiál na kus odevu. Už terz sa mi to nechce dokončiť 😀

Ale má to výhodu viem že musím aj keby traktory padajú …

Mima ♥️