Oblečenie a doplnky

Baretková s uzlíkmi + súťaž

Vždy keď pinterest vyhodí fotku s baretkou som plná túžby vymyslieť niečo nové. Nechcela som ísť do klasickej výšivky a tak som hľadala čosi iné. Keď śom našla určité alternatívy pýtala som sa vás na instagrame čosi o tom myslíte vy. Vyhrali uzlíky a dnes sú tu. A tí, ktorý chceli niečo zložitejšie nezúfajte, lebo ešte mám v zálohe minimálne dva nápady na dalšie dva roky :D.

Tak šup do krabičky po mulinky a ihlu. Do skrinVždy keď pinterest vyhodí fotku s baretkou som plná túžby vymyslieť niečo nové. Nechcela som ísť do klasickej výšivky a tak som hľadala čosi iné. Keď śom našla určité alternatívy pýtala som sa vás na inste po baretku. Po chuť už netreba tá je priamo v tebe. Ešte sa vráť do kuchyne po ten dobrý čaj a už ozaj ideme na to! Tvoriť a len tak si byť to je moje!

Budeme potrebovať:

  • baretka
  • mulinky
  • ihla
  • nožnice

Ako prvé je najlepšie si kus predstaviť rozmiestnenie.

Teraz už len stačí navliecť niť a ide sa. Vpichneme zo spodu.

Okolo ihly tri krát obtočíme niť a pretiahneme ihlu na druhú stranu.

A máme prvý uzlík. Týmto spôsobom pokračujeme po celej baretke.

A máme hotovo! Opäť jedno z rýchlejších a túto výšivku zvládnu aj tí menej šikovný s ihlou v ruke, ale musím sa priznať dlho mi trvalo, než som sa naučila robiť tieto uzlíky a pritom je to jeden z najjednoduchších stehov :D.

Vyskúšate ? 🙂

A dnes si môžete o túto baretku aj zasúťažiť. Posúvam ju s ťažkým srdcom, lebo je rozkošná, ale nie je o čom. Podmienky súťaže mať odber a teda sledovať môj blog. Dať tomto príspevku ✨ a tiež v komentári napísať prečo by si práve ty mala vybrať baretku 🍂.

Losujem 31.11. 🙂

Dúfam, že sa vám nový postup páčil a čítame sa pri tom daľšom. 💛

Mima 💛